Озимий ячмінь - цінна зернова культура, незамінна в харчовій і тваринницькій галузях.
Ячмінна крупа є джерелом корисних поживних речовин.
Насіння озимого ячменю відрізняється низьким, близько 10%, рівнем білка, що робить зерно незамінною сировиною для пивоварної індустрії.
Озимі сорти успішно використовують в якості фуражу, що є кормовою базою в розведенні молочної худоби, свиней та коней. Солома, полова і зелена маса цінуються в тваринництві як живильний грубий корм.
Озимий ячмінь Абориген, еліта
У Реєстрі сортів рослин України з 2007 року для зони Степу. На зерно.Характеристика насіння:Сорт - д..
Озимий ячмінь Дев'ятий Вал, еліта
Характеристика насіння:Зимо - морозостійкість висока - 7-8 балів.Посухостійкість 8-9 балів;Стійкий д..
Озимий ячмінь Достойний, еліта
У Реєстрі сортів рослин України з 2006 року для Степу і Лісостепу. На зерно.Характеристика насі..
Озимий ячмінь Снігова Королева
У Реєстрі сортів рослин України з 2014 року для всіх зон.Характеристика насіння:Високоінтенсивний, з..
Показано з 1 по 4 з 4 (всього 1 сторінок)
Image
Image
Image